Balul de absolvire bate la ușă? Află cum poți obține un ten impecabil

Gata cu bacul și nopțile nedormite! Tot ce a fost, a rămas în urmă, dar până vin rezultatele, balul de absolvire îți bate la ușă.

Ai decis ce rochie vei purta,  cum vor fi pantofii în care vei dansa până dimineața și cum va arăta coafura și make-up-ul pentru că urmează să faci o mulțime de selfie-uri și de story-uri pe instagram.

Așa dar,  e important să atragi o atenție majoră tenului tău. Dacă acesta va fi pregătit și va arăta fresh, atunci orice make-up va impresiona pentru că pielea ta ve deveni un aliat bun în asta!

Ca să aflăm ce proceduri e musai să faci cu 1-2 zile înainte de marele eveniment, am trimis-o pe Olga Verbițchi  la prietena noastră Tatiana Radu Cosmetolog , pentru că vineri e și la Olga zi de mare sărbătoare.

Așa dar, doamna cosmetolog ne-a mărturisit:

” În ajun de evenimentele importane NU este recomandat să faceți curățirea tenului sau peeling-uri agresive. E binevenit ca fața să fie curățată cu ultrasunet, astfel nu va oferi posibilitatea semnelor, iritațiilor, coșurilor să-și facă apariția în momentul nepotrivit.”

După asta aș recomanda efectuarea unui scrub, urmat de masca detox cu argilă  pentru a elimina toxinele, impuritățile, coșurile și pentru a reduce inflamația, după care o mască preferată de toate femeile cum ar  fi cea de ciocolată. Aplicăm serumul cu acid hyaluronic, un must pentru orice domniță și hidratăm cu cea mai în vogă mască, cea alginată.  Tenul nostru va radia de fericire, iar machiajul din ziua evenimentului va cere selfie fără oprire”.

După ce a savurat 2 ore bune procedurile ce urmau s-o relaxeze și s-o bucure cu-n ten spectaculos,  Olga ne-a mărturisit:

„A fost super tare! Cândva cineva mi-a zis că procedurile la cosmetolog sunt dureroase pentru că frumusețea are nevoie de sacrificii. Nimic mai neadevărat. Ia priviți ce frumoasă sunt și fără niciun pic de durere, dar cu maximă relaxare. Să vină balul că eu sunt gataaa!”

Dacă și la tine balul bate la ușă ori alt eveniment important, îți recomandăm să treci pe la cosmetolog ca în ziua cu pricină să nu te gândești ce face coșul pe pielea ta, dar să te bucuri de un ten curat, sănătos și luminos.