Epilarea la adolescente. Cum ne pregătim de sugaring?

E vară, iar asta înseamnă că ți-ai scos rochițele, fustițele și șorții preferați la datorie! De fapt, așa îți doreai să fie, să te bucuri de hainele preferate și să faci o mulțime de poze în el, însă firele de păr nedorite ți-au transformat dorința într-un calvar. Ce faci ca să salvezi situația? Recurgi la epilarea cu lama, cel mai îndemână obiect. Și puțin contează că îți traumezi pielea, important e să ai picioarele gata de plimbare și fără niciun fir nedorit.

Dar, te-ai gândit vreodată că poți soluționa problema care îți face zilele negre cu o procedură care:

  1. Nu provoacă durere
  2. Îți lasă pielea picioarelor catifelată pe o durată de 3-4 săptămâni
  3. Este bio, fprp reacții adverse
  4. Nu traumează pielea
  5. Oferă picioarelor și o procedură de scrub ce te va ajuta să scapi de celulele moarte

Te-ai pus pe gânduri? Fii atentă, epilarea cu pasta de zahăr sau sugaringul, supranumit și epilarea dulce, te va face să radiezi de fericire fără consecințe urâte.

Dar înainte de a te pune să obții o programare, îți recomandăm să ții cont de sfaturile  specialistului în epilare, Ana Donțu, despre cum ar trebui să te pregătești de procedura dulce, mai ales dacă mergi pentru prima dată.

• Dacă ești la prima ședință de sugaring, lasă să crească părul minim 5mm, maxim un cm.

• Exfoliază regulat pielea folosind mănuși de masaj și nu bureți de tip lufa,aceștia rețin bacteriile.

• Nu exfolia cu o zi înainte pielea. E recomandat în ziua epilării sau a doua zi după ședința de sugaring.

• Consumă cât mai multă apă înainte de ședința de sugaring.

• Evită să te bronzezi sau să faci sport înainte sau imediat după epilare.

• Nu aplica creme sau loțiuni înainte de sugaring.

• Îți sugerez să nu te programez la procedură, dacă ești în perioada de tratament cu antibiotice sau în timpul menstruației. În această perioadă sensibilitatea pielii e ridicată.

• E bine de știut că extracția firului de păr în faza anagenă, când lungimea firului de păr are 5mm sau mai puțin, în mod regulat duce la permanență, adică la o epilare progresiv definitivă.

Acum că știi cum poți scăpa de firele de păr nedorite într-un mod sănătos, fără a trauma pielea, te poți înscrie la prima procedură de sugaring. Bucură-te de o vară așa cum ți-ai dorit, în ținute stilate, sexy și tare cute.