Octavian Orheianu. 5 sfaturi pentru fetele mele

Cine nu ar vrea să audă de la tatăl său că e Fata lu Tata? Cu siguranță, e cel mai de preț compliment pe care îl poate primi o fetiță de la cel mai important bărbat din viața ei!

Așa e și în cazul micuțelor Cleo și Ariela. Aceste două comori sunt o adevărată mândrie pentru eroul nostru de azi, care în fiecare zi se bucură de reușitele lor.

Într-un pictorial deosebit, realizat de fotograful Sergiu Malenchi, am descoperit acea dragoste pe care doar o fată și un tată o pot simți, în cazul nostru două fete.

Totodată, am ținut să aflăm de la protagonistul nostru,  Octavian Orheianu, fondatorul LION Fight Academy și președintele Federației WAK- F1, câteva sfaturi pe care a avut grijă să le dea fetelor sale.

Octavian: *sfaturile pentru fiice reprezintă o adevărată provocare. Zilnic sunt alături de ele și le ghidez, dar cred că sfaturile de azi vor fi înțelese corect de fetele mele abia peste câțiva ani!*

1. Luptă până la sfârșit! Cât de greu nu ar fi, dacă vrei să obții ceva, nu renunța! Ia-te în mâini, luptă, rezistă și câștigă! Da, va fi greu, dar tata va fi mereu alături!

2. Iartă! Iartă-i pe cei ce te-au supărat, dar nu uita. Asta te va ajuta să nu faci aceeși greșeală de mai multe ori!

3. Iubește-i și apreciază-i pe cei dragi! Dragile mele fiice, trebuie să știți că orice vi s-ar întâmpla, oricând puteți conta pe familia voastră. Chiar dacă vi se pare acum sau când veți crește puțin mai mari că noi, tata și mama, suntem din altă generație și nu vă înțelegem, să știți că noi vă simțim  cel mai bine și vom merge până-n căpătâi ca să  facem să vă fie bine.

4. Iubiți-vă! Dacă vreți să fiți apreciate și să aveți succes, niciodată nu permiteți nimănui să vă facă să vă simțiți prost.

5. Lucrați mult pentru viitorul pe care vi-l doriți! Munca va slăvi omul. Nu cade nimic din pod, dacă cade atunci asta fie e asigurat de mine, fie îi vreo farsă. Investiți în voi și din nou, nu renunțați niciodată!